La carnisseria, bodega i botiga gourmet Casa Marieta de Sant Quirze ofereix un tast de vins i degustació dels seus productes el proper dissabte 2 de setembre de 2023. Serà en el marc de la Festa Major de Sant Quirze i el tast tindrà lloc de 12 a 14 hores.

Voleu provar els millors embotits, formatges i vins? Reserveu la vostra entrada al mateix establiment (carrer de l’U d’Octubre, 11, Sant Quirze) i per un mòdic preu podreu gaudir de tots els seus productes i novetats en una àmplia i lluminosa botiga, amb espai interior i terrassa. Un pla perfecte per acabar l’estiu envoltats de bon producte i una copa de vi.

Casa Marieta

A Casa Marieta són especialistes en pernils i espatlles de gla i ibèriques. Pernil tallat per la mà de la Maria, 30 anys com a talladora professional. Tenen pernils de Salamanca, Huelva, Extremadura i treballen amb marques com Joselito, 5 Jotes, L’Alzina, Llaç, Juan Manuel, etc. Desossat i envasat de pernils al tall.

Pel que fa al formatge disposen de formatges nacionals i internacionals, clàssics, atrevits, amb caràcter, innovadors i diferents. Les carns tenen el certificat de benestar animal i són prèmium, ecològiques, madurades, d’aus de corral i elaboració pròpia. Amb tot, són especialistes en carns ibèriques. El paradís per als molt carnívors.

Finalment, el vins. La Maria prova, selecciona i decideix què incorporar. Des d’un jove Penedès fins a un elaborat Rioja, passant per tots els colors i matisos d’un gran Ribera o un afruitat Albariño. Atreveix-te amb un Priorat de caràcter.
Un celler, construit sens dubte amb molt d’amor i de forma artesanal. Descobreix-los!

Casa Marieta

Adreça: carrer de l’U d’Octubre, 11, Sant Quirze

Telèfon: 937 21 67 57

Web: botigacasamarieta.com