La Festa Major de Bellaterra 2023 incorpora una nova activitat. Es tracta de dues curses populars, una per nens i una altra per adults. De 600 metres i de quasi 5 km, respectivament, tindran lloc el dissabte 16 de setembre. La inscripció es farà el mateix dia i els participants infantils hauran d’haver nascut abans del 2012.

Per una banda, un cop apuntats a les 10:45 h, els més petits recorreran 600 metres i començaran a les 11 h del matí. D’altra banda, la cursa adulta, amb inscripció a les 11:15 h, serà de 4,7 km i començarà a les 11:30 h.

El recorregut s’iniciarà a l’Avinguda Josep Maria Marcet, al costat del Restaurant UMAMI, continuarà pel carrer Ramon Llull, Balmes, Miguel Serveret, l’Enric Morera i es tornarà a l’Avinguda Josep Maria Marcet per finalitzar la volta. Després s’entregaran els premis als guanyadors.

Finalment, aquest any serà el primer cop que s’incorpori una cursa popular al programa de la Festa Major de Bellaterra, ja que abans se celebrava en la jornada festiva de la Diada de Catalunya. En diferència amb la coneguda “Sansi” de Bellaterra, aquest any la cursa no comptarà amb xip oficial.

A continuació podeu veure el recorregut que farà:

Recorregut de la cursa