Premium Random House, l’empresa líder en edició i distribució de llibres, tindrà a Cerdanyola del Vallès un nou centre de distribució logística. Aquest dijous es posarà la primera pedra d’un magatzem d’última generació que suposarà un gran impacte econòmic i sociocultural pel municipi.

Ubicada a la parcel·la que anteriorment ocupava la fàbrica Asicondel, el nou centre es construirà amb els millors estàndards de sostenibilitat i de qualitat. Fins i tot, comptarà amb el segell exclusiu Breeam Excellent, reconeixement que es dona a les construccions sostenibles.

El nou magatzem de 42.000 metres quadrats albergarà 20.000 títols actius de les 44 editorials en castellà i català que gestiona Premium Ràndom House. Alfaguara, Caballo de Troya, Debolsillo, Dbutxaca o Rosa dels Vents, entre d’altres, són alguns dels segells que es concentraran al nou centre de Cerdanyola del Vallès.

L’objectiu de traslladar el magatzem i la seva activitat logística, que des dels seus inicis es desenvolupa als magatzems situats a Pellejà, és reforçar la línia estratègica de creixement de la companyia. D’aquesta manera, el grup editorial aposta per millar l’eficiència del servei al client “fent arribar cada llibre a un major nombre de lectors”.

A l’acte de “primera pedra” del nou centre que se celebra el dijous 14 hi assistiran l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, la CEO de Penguin Random House Grupo Editorial, Nuria Cabutí, i el CEO de SEGRO Spain, David Alcázar. Aquests presentaran al detall el projecte, els motius pels quals l’han impulsat, les seves característiques diferencials i l’importantíssim impacte econòmic i sociocultural que implicarà per Cerdanyola del Vallès.

Imatge de portada: Laia Tardós