És dijous 14 de setembre de 2023 i aquesta data significa que la Festa Major de Bellaterra ja és aquí. El tret de sortida serà a El Musical de Bellaterra a les 19.30h, ja que l’escola i conservatori de música bellaterrenc farà el seu habitual concert, aquest any amb Marian Barahona i Trio David Pastor. Encara no us heu apuntat al Cinema a la Fresca? Serà la segona activitat d’avui i es farà a El Club Bellaterra, a les 22.30h a l’àrea exterior del segon pis. La pel·lícula escollida, el musical Grease, i l’entrada és gratuïta, però demanen inscripció prèvia per a ajudar en l’organització al següent enllaç.

Aquestes seran les dues activitats d’avui, però, i demà? A partir de divendres 15 a la tarda serà quan ja notarem els motors escalfats de festa. Els inflables estaran instal·lats a la plaça del Pi a partir de les 17 hores i pels més petits – d’1 a 5 anys -, a la mateixa hora hi haurà un espectacle de música en família al Centre Cívic (plaça Joan Maragall).

La tarda continuarà amb futbol, zumba i una masterclass de cocteleria a les 20 hores, tot a la plaça del Pi. I al Centre Cívic, també a les 20 hores, començarà la tertúlia “40 anys de Festa Major”, amb els diferents organitzadors d’anteriors festes majors i balanç dels 40 anys de la iniciativa. Divendres també serà la nit del pregó a càrrec de la jove bellaterrenca Mariona Catafal. Tot es farà a la plaça del Pi i Catafal parlarà entre el sopar dels food-trucks que s’instal·laran a l’aire lliure i la música de la Banda Neón i DJ ReMover que s’allargarà fins les 04 hores del matí.

Per conèixer les activitats de dissabte i diumenge podeu llegir el document de continuació, o bé consultar el programa detallat al web de L’EMD.