La pluja que ha començat aquest migdia a Bellaterra ha fet que s’enredereixi el primer gran dia de Festa Major. Les modificacions han afectat als inflables, que enlloc d’aquesta tarda seran diumenge 17 al matí (11 hores) i el futbol al carrer, que passarà a ser demà dissabte a les 10 hores. La masterclass de cocteleria també es reagendarà a demà dissabte a les 13 hores (enlloc d’avui a les 20 hores) i la classe oberta de zumba ha quedat cancel·lada.

De moment i prop de les 18 hores de la tarda, els food-trucks es mantenen i el pregó i els concerts també.

Resum d’activitats reagendades

  • Inflables: Es passen de divendres a les 17h a diumenge a les 11h
  • Tarda jove amb futbol al carrer: Es passa de divendres a les 17:30h a dissabte a les 10h
  • Masterclass de cocteleria: Es passa de divendres a les 20h a dissabte a les 13h
  • Classe oberta de Zumba: Queda Cancel·lada